Skip to main content

Dykk inn i Henriette Woldens unike interiørverden og oppdag hennes erfaring med de innovative produktene fra SmartFoot Originals. Henriette, kjent som @henriettewo på Instagram og eier av www.henriettewo.no, deler sin lidenskap for fotografi, estetikk, vakre former og farger gjennom sin kreative tilnærming til interiør, mat og mote. Gjennom sitt eventyrrike av interiørdesign har Henriette utforsket en rekke interiørprosjekter og veiledninger som har inspirert mange.

Nylig har hun teste SmartFoot Originals’ Parasollfot, og hennes erfaring var bemerkelsesverdig. Fra en tradisjonell parasollfot som «ikke var spesielt pen og også tungvint å flytte på», gikk hun over til SmartFoot Originals’ parasollfot med dansk design – verdens minste – som trosser vinden uten å velte. Henriettes begeistring for smarte oppfinnelser som forener funksjonalitet med estetikk og dansk design stråler klart gjennom. Hun uttrykte sin beundring med ordene:

 

 

«Jeg elsker virkelig disse geniale oppfinnelsene! Praktiske, estetiske og virkelig geniale! Dansk design!»

 

siger Wolden om produktet. Henriette har uttrykt sin overraskelse over hvor stabil og solid SmartFoot Originals’ parasollfot faktisk er. Selv når vinden blåser, holder den seg stødig. Hun delte sin tidligere erfaring med en 20 kg parasollfot i stein som til og med veltet i vinden. Imidlertid har dette ikke vært tilfelle med parasollfoten fra SmartFoot Originals. Denne pålitelige og smarte løsningen har virkelig imponert henne med sin pålitelighet og evnetil å tåle ulike værforhold.

 

La oss også trekke frem det praktiske tray-tableet som har fanget hennes interesse. Henriette har delt sin glede over å nyte rolige øyeblikk med en god bok og et forfriskende glass på tray-tableet, som enkelt festes direkte på parasollstangen. Denne innovative løsningen er enkel å montere og gir en praktisk tilføyelse til uteplassen.

Har du oppdaget noe så kult? Utforsk Henriette Woldens spennende reise gjennom interiør og oppdag hvordan SmartFoot Originals’ produkter har beriket hennes utendørsopplevelser på en smakfull og funksjonell måte.