Skip to main content

Drømmer du om en bekymringsfri uteplass hvor parasollen står stabilt og sikkert selv på blåsende dager? Da trenger du å oppdage SMARTfoot Originals’ revolusjonerende parasollfotter – verdens minste og letteste løsning som aldri vil la deg i stikken!

1. Parasollfot (SFO-670-UK2) – Soliditet og Stabilitet i Enestående Kompakt Design

Med SMARTfoot Originals Parasollfot (SFO-670-UK2) får du en lett og solid løsning som er spesialutviklet for å gi deg maksimal stabilitet. Denne parasollfoten er laget av galvanisert stål og pulverlakkert i matt svart, som gir den en rustbestandig og elegant finish.

Det unike med denne parasollfoten er dens patenterte «T-Lock» system, som gjør montering og demontering en lek. Den utnytter mellomrommet mellom plankene på uteplassen din, slik at du kan feste parasollen sikkert og forsvarlig uten behov for skruer eller verktøy.

SMARTfoot Originals Parasollfot (SFO-670-UK2) er utrolig kompakt med kun 12 cm i diameter – verdens minste og letteste parasollfot. Men ikke la størrelsen lure deg, for denne foten gir deg en robust og pålitelig base for din parasoll.

Parasollfotens indre diameter er Ø 51mm, slik at den passer til de fleste standard parasollstenger. Uansett om du har en balkong, terrasse eller hageplass, er denne foten den ideelle løsningen for å gi deg den nødvendige skyggen uten bekymringer.

2. Hengeparasollfot (SFO-690) – Kompakt Eleganse for Din Hengeparasoll

Ønsker du en elegant og plassbesparende løsning for din hengeparasoll? Da vil SMARTfoot Originals Hengeparasollfot (SFO-690) imponere deg. Med kun 24 cm x 35 cm x 4 cm, er denne parasollfoten verdens minste for hengeparasoller.

Denne spesialutviklede parasollfoten tilbyr stabilitet og sikkerhet for din hengeparasoll. Det innovative «T-Lock» systemet sørger for rask og enkel montering og demontering uten behov for ekstra verktøy.

SMARTfoot Originals Hengeparasollfot (SFO-690) er laget av galvanisert stål og pulverlakkert i matt svart, og tåler parasoller med en vekt på opptil 35 kg. Den passer perfekt til sidearmparasoller og hengeparasoller med en diameter på opptil Ø3 m eller 3×3 m.

Med denne foten på plass, kan du nyte de solfylte dagene med din hengeparasoll uten å bekymre deg for at den skal velte selv i sterke vindkast.

Oppgrader Din Uteplass Med SMARTfoot Originals Parasollfotter

Med SMARTfoot Originals Parasollfotter får du en ny standard for stabilitet og design på din uteplass. De elegante og kompakte fotene gir deg den nødvendige tryggheten for å nyte utelivet uten bekymringer.

Oppgrader din uteplass med SMARTfoot Originals og nyt skyggen under din pålitelige parasoll. Velg mellom Parasollfot (SFO-670-UK2) eller Hengeparasollfot (SFO-690) – begge er verdens minste og letteste, og begge gir deg en førsteklasses løsning for din drømmeuteplass. Utforsk vårt utvalg i dag og gjør din uteplass komplett med SMARTfoot Originals parasollfotter!